Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Ufos, Εξωγήινοι, Απαγωγές - Ουφολογία    
Ufos, Aliens, Abductions - Ufology

o επιστροφή


 

©Thelo.gr 2003

\

Εκτός από τις διάσπαρτες αναφορές παλαιότερων χρόνων, το σύγχρονο ενδιαφέρον για τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ) και τους εξωγήινους φαίνεται να ξεκινάει μια πολύ συγκεκριμένη εποχή. Πρόκειται για το έτος 1947, με τη συντριβή ενός περίεργου αεροσκάφους στην περιοχή Roswell στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Μπορεί να πει κανείς ότι από εκείνη την ημέρα του Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η σύγχρονη Ουφολογία. Στο διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι το πιο συζητημένο θέμα, ίσως γιατί ακριβώς είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία. Μάλιστα, ο τύπος εκείνων των ημερών είχε διάφορες δημοσιεύσεις για τη συντριβή αυτή.

Στην πραγματικότητα, το σκάφος που συνετρίβη τότε προσδιορίστηκε από την τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ ως μετεωρολογικό μπαλόνι (αυτοί που "πιστεύουν" θεωρούν ότι αυτό ήταν μέρος της "συγκάλυψης"). Προς το τέλος της δεκαετίας του '70 ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες αναλύσεις, σύμφωνα με τις οποίες η σύγκρουση εκείνη αφορούσε εξωγήινο σκάφος και μάλιστα μαζί με τα συντρίμμια βρέθηκαν και πτώματα εξωγήινων. Το βίντεο της αυτοψίας, για το οποίο μιλήσαμε στην προηγούμενη ενότητα, θεωρείται ότι προέρχεται από αυτή τη συντριβή. Ενώ το 1947, ο αγρότης που βρήκε σε κάποιο χωράφι τα κομμάτια κάποιου πράγματος που συνετρίβη, μιλούσε για κομμάτια ξύλου και πλαστικού, μετά από 20 χρόνια έβλεπαν το φως της δημοσιότητας  μαρτυρίες που μιλούσαν για περίεργο μέταλλο με ιερογλυφικά και άλλα. Οι μαρτυρίες αυτές προέρχονταν από πρώην στρατιωτικούς που βρέθηκαν στο χώρο που μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια, προσωπικό που υπηρετούσε εκείνη την εποχή στις επίμαχες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, άνθρωποι που μετέφεραν τα συντρίμμια, αστυνομικοί και άλλοι. Διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό των γεγονότων του Roswell. Εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κάτι πράγματι συνέβη τότε, βασίζονται και σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό μυστικών κρατικών εγγράφων που κάποιοι κατάφεραν να πάρουν από διάφορες υπηρεσίες. Τα κείμενα αυτά προέρχονται από μια ομάδα έρευνας που μυστικά ερευνούσε το θέμα των εξωγήινων για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, η γνωστή Majestic12. Για την Αμερικανική Αεροπορία το θέμα έχει "κλείσει". Αυτά που βρέθηκαν ήταν συντρίμμια ενός μετεωρολογικού μπαλονιού, τα "πτώματα" ήταν κούκλες σαν αυτές που χρησιμοποιούνται σε crash tests αυτοκινήτων. Δείτε εδώ την επίσημη δήλωση της Αμερικανικής Αεροπορίας

Σύμφωνα πάντα με τους Ουφολόγους, η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να συγκαλύψει το γεγονός και έκανε χρήση της τεχνολογίας από την έρευνα των συντριμιών (όπως π.χ. τα γνωστά Stealth αεροπλάνα, τις οπτικές ίνες κ.λπ).
Ένας μεγάλος αριθμός ερευνητών θεωρεί ότι η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη οφείλεται σε αυτή και σε άλλες συντριβές ή ακόμη και σε συνεργασία της αμερικανικής κυβέρνησης με εξωγήινο πολιτισμό. Διαβάστε εδώ το άρθρο του προέδρου της American Computer Society που ισχυρίζεται ότι στα χέρια του βρέθηκαν σχέδια με τεχνολογία που ακόμη δεν έχουμε δει. Σύμφωνα με τον Jack Shulman, είναι απίθανο η έρευνα να προχώρησε τόσο γρήγορα από μόνη της χωρίς "βοήθεια" από εξωγήινους. Στο κείμενο αυτό της ομιλίας του, μιλάει για την εμπειρία του με έγγραφα που χρονολογούνται στη δεκαετία του '40, αλλά αναφέρονται σε τεχνολογία που ακόμη δεν έχει "ανακαλυφθεί"...
Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι κάποια από τα επιτεύγματα της τεχνολογίας δεν ακολούθησαν φυσικό ρυθμό ανάπτυξης. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι κάποια από τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που μαρτυρούν ότι βλέπουν πολλοί άνθρωποι είναι αεροσκάφη των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τεχνολογία μυστική.
Federation of American Aircraft, δείτε κάποιες απόψεις για μυστήρια αεροσκάφη.


Αεροσκάφος Β2 που θεωρείται ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία αντιβαρύτητας

Όπως ισχυρίζονται οι Ουφολόγοι, στο διάστημα μεταξύ 1947-1952 κατέπεσαν τουλάχιστον 16 ΑΤΙΑ και από αυτά ανασύρθηκαν 65 πτώματα και ένας επιζών εξωγήινος. Ο επιζών εξωγήινος έδωσε τη δυνατότητα να συναφθεί κάποιου είδους συμφωνία ανάμεσα στους αμερικανούς και στον εξωγήινο πολιτισμό. Ο εξωγήινος που ονομάστηκε ΕΒΕ (Extraterrestial Biological Entity) αρρώστησε κάποια στιγμή και πέθανε το 1952. Η ανθρώπινη ιατρική δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει γιατί το σύστημά του έμοιαζε με εκείνο των φυτών. Αυτός, πιστεύουν οι ερευνητές ότι είναι και ο λόγος που επισκέπτονται τη Γη: ψάχνουν για τρόπους βελτίωσης των αναπαραγωγικών τους συστημάτων, διαφορετικά κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Έτσι, συστάθηκε η Majestic12 το 1955, η οποία αποτελούνταν από κυβερνητικά στελέχη και στελέχη μυστικών υπηρεσιών, με στόχο την εποπτεία των σχετικών με τους εξωγήινους θεμάτων. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε η "παραχώρηση" από την πλευρά των ΗΠΑ της άδειας στους εξωγήινους να απαγάγουν κατά καιρούς κάποιους ανθρώπους για τις έρευνές τους (υπό όρους) με αντάλλαγμα τη γνώση για νέες τεχνολογίες. Στη ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πάρα πολλά κείμενα της Majestic.

Οι εξωγήινοι φαίνεται κάποια στιγμή να το "παράκαναν". Έκαναν απαγωγές για τις οποίες δεν ενημέρωναν τους γήινους αλλά και πειράματα που δεν ήταν στη συμφωνία, και μάλιστα κάποιοι από τους απαχθέντες δεν επέστρεφαν. Τα όπλα των γήινων δεν ήταν (και δεν είναι ακόμη) ικανά να αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους και για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι διπλωματικές σχέσεις.
Οι Ουφολόγοι πιστεύουν ακόμη ότι μέσα από αυτές τις συναλλαγές οι εξωγήινοι αποκάλυψαν ότι επισκέφτηκαν τη Γη πολλά χρόνια πριν, συμβάλλοντας στη δημιουργία των ανθρώπων. Ευθύνονται ακόμη και για τις θρησκευτικές μας αντιλήψεις...
Από την πλευρά των ΗΠΑ το κέρδος από τη συμφωνία αυτή ήταν η αποκάλυψη τεχνολογίας που διαφορετικά δε θα μπορούσαν να έχουν, τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς. Σύμφωνα με κάποιους αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται τεχνολογία που δεν μπορούμε κάν να φανταστούμε, όπως, για παράδειγμα, η πραγματοποίηση διαπλανητικών ταξιδιών. Ακόμη, κάποιοι πιστεύουν ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί βάσεις σε πλανήτες που θεωρούμε ακόμη πολύ μακρυνούς για να στείλουμε ανθρώπους. 


Κομμάτι από τα συντρίμμια του Roswell
Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορεί να τα αποδείξει κανείς. Όπως είπαμε, βασίζονται σε διάφορα απόρρητα κείμενα που έχουν αποκαλυφθεί, για τη γνησιότητα των οποίων αρκετοί έχουν αμφιβολίες, και στις έρευνες και τις υποθέσεις των Ουφολόγων. Μπορείτε να κατεβάσετε κάποια τέτοια κείμενα εδώ.

Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο βασίζονται οι Ουφολόγοι είναι τα εμφυτεύματα, τα οποία βρίσκονται κατά καιρούς σε ανθρώπους που έχουν απαχθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά τοποθετούνται για λόγους παρακολούθησης αλλά και πιθανόν με σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων αυτών κάποια στιγμή στο μέλλον.
Το νυστέρι του...εξωγήινου, διαβάστε τι συμβαίνει στους απαχθέντες και για τα εμφυτεύματα.

Από το 1947 αναφέρονται μέχρι σήμερα πάρα πολλές συντριβές περίεργων αεροσκαφών. Στο διαδίκτυο βρήκαμε αρκετές λίστες που απαριθμούν τέτοιες συντριβές, παγκοσμίως αλλά και τοπικά.
Λίστα συντριβών το έτος 1947
Λίστα συντριβών σε όλο τον κόσμο
Συντριβές στη Ρωσσία

Κάποιοι ερευνητές Ουφολόγοι έχουν προχωρήσει (σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν επαφή) στην ταξινόμηση των ειδών των εξωγήινων. Ιδού οι κατηγορίες:
Οι "Γκρίζοι". Είναι το πιο σύνηθες είδος που έχει συναντηθεί. Το όνομα αυτό βασίζεται στην γκρίζα εμφάνισή τους. Διακρίνονται σε υποκατηγορίες:
Τύπος Α. Προέρχεται από περιοχή γειτονική του Ωρίωνα. Η συμπεριφορά και τα κίνητρά τους χαρακτηρίζονται ως στρατιωτικές, επιστημονικές, κατακτητικές. Έχουν υπέρογκο κεφάλι σε σχέση με το σώμα τους, δεν έχουν μύτη και το στόμα τους είναι ίσα ίσα μια σχισμή. Αναπαράγονται με την κλωνοποίηση και για το λόγο αυτό επισκέπτονται συχνά τη Γη. Με τις κλωνοποιήσεις επί των κλωνοποιήσεων έχουν δημιουργηθεί πολλά "σφάλματα" στους οργανισμούς τους και ευελπιστούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους από τους δικούς μας οργανισμούς και το αναπαραγωγικό μας σύστημα.
Τύπος Β. Οι "γκρίζοι" αυτο΄είναι ψηλότεροι από τους προηγούμενους και κατάγονται από τον Ωρίωνα. Εμφανισιακά είναι ίδιοι με τους προηγούμενους, μόνο που αυτοί έχουν μεγάλη μύτη. Έχουν τεχνολογία που μοιάζει σε εμάς θαυματουργική και ασκούν επίδραση κυρίως με διπλωματικό τρόπο χωρίς να παύουν να είναι εχθρικοί απέναντι στους ανθρώπους.
Τύπος Γ. Ολόϊδιοι με τον τύπο Α, μόνο που το ύψος τους είναι το μισό από εκείνο των Α.
Οι "Ερπετοειδείς". Όπως το λέει και το όνομά τους μοιάζουν με ερπετά. Η συμπεριφορά τους απέναντι στους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα εχθρική. Μας βλέπουν όπως βλέπουμε εμείς τα γουρούνια και τις αγελάδες. Είναι σαρκοφάγοι. Θεωρούν τη Γη παλιά δική τους πατρίδα και, καθώς κινδυνεύει με εξαφάνιση ο δικός τους πλανήτης θα ήθελαν πολύ να ζήσουν στη Γη. Θεωρούνται "αρχηγοί" των "Γκρίζων" τύπου Α.
"Ανθρωποειδείς". Μια γενικότερη κατηγορία που περιλαμβάνει πολλές υποκατηγορίες. Κοινό χαρακτηριστικό η ομοιότητα με τους ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς προήλθαν από απαχθέντες ανθρώπους. Μερικοί είναι ξανθοί ενώ κάποιοι άλλοι είναι ψηλότεροι από έναν μέσο άνθρωπο. Γενικά υπάρχουν:
εκείνοι που δε γεννήθηκαν στη Γη και προέρχονται από το Σείριο, τις Πλειάδες και τον Ωρίωνα. Τα μάτια τους έχουν σχήμα αμυγδάλου και μοιάζουν με τις αναπαραστάσεις των αρχαίων Αιγυπτίων.
εκείνοι που γεννήθηκαν στη Γη κι έχουν απαχθεί κάποια στιγμή από αυτή. Κάποιοι από αυτούς έχουν απλά εκπαιδευτεί από τους "Γκρίζους" και η στάση τους απέναντι στους "γήινους" είναι όμοια με εκείνη των "γκρίζων". Μια άλλη υποκατηγορία είναι γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι. Χρησιμοποιούνται ως εργάτες από τους "γκρίζους" τύπου Α και έχουν νοητικές ικανότητες ενός 5χρονου παιδιού.

Προηγούμενη Ενότητα

Συνέχεια στην Επόμενη Ενότητα: Η επιστήμη

 

 

 

o επιστροφή

  © 2002 thelo.gr  -  All rights reserved