Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Σκορπιός>Σχέσεις    
Οι σχέσεις του Σκορπιού  με τα άλλα ζώδια

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

 


Ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο ο έρωτας είναι εκρηκτικός. Και οι δύο είναι σαρκικοί, ενεργητικοί και φλογεροί. Ερωτικά, λοιπόν, όλα πάνε καλά. Στον συναισθηματικό τομέα, όμως, υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Και οι δύο έχουν ισχυρές προσωπικότητες και θέλουν να ελέγχουν ο ένας τον άλλο. Τελικά, η ζήλια του Σκορπιού οδηγεί στην "καταστροφή". Τα ενδιαφέροντα του Κριού μπορεί να κάνουν το Σκορπιό να νιώσει ανασφαλής. Ο Κριός δε θα δεχτεί ποτέ εντολές από άλλο και ο Σκορπιός δε θα θελήσει να βγει δεύτερος. 
Πρόκειται, λοιπόν, για μια ασταθή σχέση που εύκολα μπορεί να καταστραφεί.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

 


Είναι δύο αντίθετα ζώδια στο ζωδιακό κύκλο, ωστόσο έχουν περισσότερα κοινά από άλλα αντίθετα ζώδια. Στο συνδυασμό αυτό ο ένας λατρεύει τον άλλο. Σίγουρα ταιριάζουν ερωτικά. Ο Ταύρος, όμως, πρέπει να προσέξει και να είναι πιστός στο Σκορπιό, διαφορετικά όλα θα καταστραφούν. 
Είναι μια σχέση με έντονη αρχική έλξη, καθώς και οι δυο είναι γεμάτοι πάθος, αλλά και ζηλιάρηδες και κτητικοί. Και οι δυο είναι αποφασισμένοι και φιλόδοξοι. Ο Σκορπιός, όμως, συχνά είναι αρκετά πιεστικός, περισσότερο κτητικός και περισσότερο ζηλιάρης από τον Ταύρο. Το αποτέλεσμα είναι μια σίγουρα θυελλώδη σχέση, χωρίς εγγυήσεις, όμως για τη διάρκειά της.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

 


Με το Σκορπιό οι Δίδυμοι θα βρουν το μάστορά τους. Η φαντασία των Διδύμων και ο δυναμισμός του Σκορπιού θα έκαναν το τέλειο ζευγάρι...αρκεί να ταίριαζαν. Πνευματικά πιθανόν να ταιριάσουν μεταξύ τους. Ερωτικά, όμως, οι Δίδυμοι είναι "μέτριοι" για τις απαιτήσεις του Σκορπιού. Η επιθυμία των Διδύμων για ελευθερία θα συγκρουστεί με τη ζήλια και την κτητικότητα του Σκορπιού. Ακόμη,  ο Σκορπιός είναι αισθησιακός, γεμάτος πάθος και άκαμπτος, ενώ οι Δίδυμοι είναι ασταθείς, "φευγάτοι" και επιπόλαιοι. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, ο Σκορπιός πιο μοναχικός. Αρκετά δύσκολα, λοιπόν...
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Ο αισθησιασμός του Καρκίνου πυροδοτείται από το δυναμικό πάθος του Σκορπιού. Κατά καιρούς μπορεί να πλήξει και τους δυο η ζήλια. Η αμοιβαία τους ικανότητα, όμως, για εκδήλωση βαθιάς αγάπης θα αποτρέψει περαιτέρω προβλήματα. Ακόμη, η κτητικότητα του Καρκίνου θα κάνει το Σκορπιό να νιώσει ασφάλεια.
Ο Σκορπιός είναι καλά εξοπλισμένος για την αντιμετώπιση των δυσθυμιών του Καρκίνου. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη δύναμη του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός βρίσκει καταφύγιο στα συναισθήματα του Καρκίνου. Και οι δυο έχουν πολύ καλή διαίσθηση και είναι σε θέση να αντιληφθούν τι αρέσει στον άλλο. Η σχέση αυτή έχει μεγάλη ένταση και βάθος. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι διαρκώς να βελτιώνεται...
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

 


Έχουν πάρα πολλά κοινά. Ειδικά όταν ο άντρας είναι Σκορπιός και η γυναίκα Λέων. Η γυναίκα Σκορπιός είναι υπερβολικά απαιτητική για τον άντρα Λέων. Συχνή αιτία καβγάδων είναι η ζήλια. 
Αρχικά, συχνά υπάρχει έντονη ερωτική έλξη μεταξύ τους. Ο Λέων, όμως, δυσκολεύεται με τη ζήλια και την κτητικότητα του Σκορπιού. Ο Λέων βλέπει το Σκορπιό δύσκολο και ιδιόρρυθμο, ενώ ο Σκορπιός βλέπει το Λέων υπερβολικά φιλόδοξο και "φιγουρατζή". Ακόμη, ο Σκορπιός δεν μπορεί να καταλάβει την ανάγκη του Λέων να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Ο Σκορπιός προτιμά να κυριαρχεί απ' το να λατρεύει και, φυσικά, αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για το Λέων. Ο έρωτας δεν είναι τα πάντα...
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

 


Ο Παρθένος γοητεύεται από το μυστηριώδη και ενδιαφέρων Σκορπιό. Απ' όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός είναι ο πιο ικανός στο να χαλιναγωγήσει την τάση του Παρθένου για κατσούφιασμα. Ο Παρθένος εκτιμά την αναλυτική ικανότητα του Σκορπιού. Και οι δυο είναι κτητικοί και πιστοί, με αποτέλεσμα ο Παρθένος να νιώθει προστατευμένος και ασφαλής. Το μόνο τους πρόβλημα είναι στο συναισθηματικό τομέα: ο Σκορπιός το παρακάνει προς τα πάνω, ενώ ο Παρθένος προς τα κάτω. Είναι μια σχέση που μπορεί να "δουλέψει". Καλύτερη είναι σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

 


Υπάρχει αρκετή συμπάθεια και έλξη μεταξύ των δυο. Ο Σκορπιός είναι ο κυρίαρχος στη σχέση αυτή. Ο Ζυγός θαυμάζει τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού, ιδιαίτερα το ερωτικό του πάθος. 
Ο Σκορπιός είναι κτητικός και προσπαθεί να ελέγχει το σύντροφό του. Αυτό μπορεί να κάνει το Ζυγό να νιώσει περιορισμένος. Ο "φλερτάκιας" Ζυγός μπορεί να εξοργίσει τον πιστό Σκορπιό. 
Η σχέση μπορεί να "δουλέψει" με κάποια προσπάθεια απ' την πλευρά του Ζυγού, όπως το να μη πληγώσει την υπερηφάνεια του Σκορπιού.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

 


Πολύ ερωτικό πάθος, αλλά κάποια στιγμή το θερμόμετρο θα πάψει να ανεβαίνει...Έχουν πολλά κοινά αλλά όχι πολλή κατανόηση μεταξύ τους. Και οι δυο είναι ζηλιάρηδες και απαιτητικοί. Είναι και οι δύο τόσο έντονες προσωπικότητες που μια μικρή διαφωνία μπορεί να μετατραπεί σε καταιγίδα. Και οι δυο είναι κατσούφηδες, ανήσυχοι. Και οι δυο απαιτούν απ' τον άλλο να παραχωρήσει την εξουσία. Είναι απ' τους συνδυασμούς που μπορεί να αποδειχτούν είτε πολύ καλοί είτε πολύ καλοί.
Για να γίνει καλός συνδυασμός απαιτείται να χειριστούν σωστά την κτητικότητα και τη ζήλια τους. Ακόμη, βοηθάει το να έχουν κοινούς στόχους. 
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

 


Η φύση του Σκορπιού είναι κυριαρχική. Θα δυσκολευτεί, όμως, να ελέγξει τον Τοξότη. Ο Τοξότης βγάζει το χειρότερο εαυτό του Σκορπιού. Κυριολεκτικά, ο Σκορπιός βασανίζεται απ' το ελεύθερο, ασύστολο στυλ του Τοξότη. Ο Τοξότης θέλει διασκέδαση και περιπέτεια, ο Σκορπιός ασφάλεια και αγάπη με διάρκεια. Ο Τοξότης είναι ανοιχτός, συζητήσιμος, ο Σκορπιός εχέμυθος, μυστικοπαθής. Ο Σκορπιός θέλει τον Τοξότη στο σπίτι, ο Τοξότης να φεύγει. Το ερωτικό πάθος του Σκορπιού γοητεύει τον Τοξότη, αλλά αυτό είναι μάλλον το μόνο κοινό. Μια σχέση με λίγο μέλλον.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

 


Τα πάθη του Σκορπιού βρίσκουν φιλόξενο λιμάνι στον Αιγόκερο. Τα ασταθή συναισθήματα του Σκορπιού φαίνεται να βοηθούν στο άνοιγμα του Αιγόκερου και στην εκδήλωση των δικών του συναισθημάτων. Στον Αιγόκερο αρέσει ακόμη και η ζήλια του Σκορπιού, γιατί αυτό τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Και οι δυο είναι φιλόδοξοι, αποφασισμένοι, υπεύθυνοι.
Βέβαια, έχουν και τα αρνητικά τους. Όταν πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και τους δυο, ο Αιγόκερως θέλει να πει την τελευταία λέξη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος της σχέσης βρίσκεται στο ότι και οι δυο είναι πεισματάρηδες.
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

 


Μια σχέση που δεν κρατάει πολύ. Ο απρόβλεπτος Υδροχόος δυσκολεύει τον σταθερό Σκορπιό. Ακόμη, ο Υδροχόος έχει πολλά εξωτερικά ενδιαφέροντα κι αυτό δεν αρέσει πολύ στο Σκορπιό. Ο Υδροχόος είναι πολύ συγκρατημένος για το πάθος του Σκορπιού. Η ανθρωπιστική στάση του Υδροχόου είναι κάτι που αρέσει στο Σκορπιό, μόνο που δε θέλει να τη μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Σκορπιός θέλει να κατέχει το άτομο και ο Υδροχόος τον κόσμο. Ο Σκορπιός έχει μεγάλες συναισθηματικές απαιτήσεις, ενώ για τον Υδροχόο μια σχέση είναι ένας τρόπος να διευρύνει τους ορίζοντές του. Ο Σκορπιός θέλει να μένει στο σπίτι κι ο Υδροχόος να γυρίσει τον κόσμο...
 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ

 


Μπορεί να είναι έρωτας κεραυνοβόλος! Η εξέλιξη βέβαια μπορεί να πάρει άλλη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πιθανόν να βαρεθούν τον περιορισμό ενδιαφερόντων του Σκορπιού. Κάποιες φορές ο Σκορπιός δεν εκτιμά τα θετικά χαρακτηριστικά των Ιχθύων. Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο σεβασμός του Σκορπιού προς τους Ιχθείς. 
Τα καλά είναι ότι ο δυναμισμός του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει την αναποφασιστικότητα των Ιχθύων. Από την άλλη, η φαντασία των Ιχθύων πυροδοτεί τη δημιουργικότητα του Σκορπιού. Γενικά, τα πάνε καλά στο συναισθηματικό τομέα, με κάποια έννοια αλληλοσυμπληρώνονται. Η διαίσθηση των Ιχθύων και το βαθύ συναίσθημα του Σκορπιού μπορούν να έχουν σαν αποτέλεσμα μια ισχυρή ένωση. Πόσο θα κρατήσει; Για λίγο ή για πάντα...
 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved