Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Ζυγός>Σχέσεις    
Οι σχέσεις του Ζυγού με τα άλλα ζώδια

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

 


Πολύ καλός συνδυασμός Ερμή-Αφροδίτης. Ο θερμός Ζυγός είναι κάτι που αρέσει στον παρορμητικό Κριό. Αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί όταν και οι δύο ανήκουν στο ίδιο πολιτιστικό και μορφωτικό πλαίσιο. 
Σημαντική είναι η αρχική έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καθένας έχει κάτι που συμπληρώνει τον άλλο. Η παρορμητικότητα του Κριού διεγείρει τις αισθησιακές δυνατότητες του Ζυγού. Η ερωτική τους ζωή μπορεί να είναι πρωτότυπη. Ωστόσο, ο Ζυγός κατά βάθος επιθυμεί την ηρεμία, την αρμονία, ενώ ο Κριός τη δράση και την περιπέτεια. Πιθανόν, με τον καιρό, ο Ζυγός να αναζητήσει κάποιο λιγότερο απαιτητικό σύντροφο και ο Κριός κάποιο σύντροφο που να τον "λατρεύει" περισσότερο.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

 


Και οι δυο κυβερνώνται από την Αφροδίτη. Και στους δυο αρέσει η ομορφιά και τα "χλιδάτα" πράγματα της ζωής. Για να ικανοποιήσουν αυτές τους τις επιθυμίες χρειάζεται ένας μεγάλος...τραπεζικός λογαριασμός. Η λειτουργικότητα της σχέσης θα εξαρτηθεί από τη διπλωματικότητα του Ζυγού και την υπομονή του Ταύρου. Στο Ζυγό αρέσει η περιπλάνηση, στον Ταύρο το να κάθεται. Ο Ταύρος βρίσκει το Ζυγό θερμό, ρομαντικό και μπορεί να εξισορροπήσει την αναποφασιστικότητα του Ζυγού.
Με κάποια κατανόηση, κάτι μπορεί να γίνει...Πόσο θα κρατήσει όμως;
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

 


Μια καλή σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη συνύπαρξη. Έχουν αρκετά κοινά και αρκετές διαφορές για να μείνουν μαζί και να έχουν μια ιδανική σχέση. Και στους δυο αρέσουν οι αλλαγές των ενδιαφερόντων. Ο Ζυγός θα κατανοήσει και τις δύο πλευρές των Διδύμων. Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται και ο ένας βγάζει στον άλλο τον καλό του εαυτό. 
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι επιθετικός και μάλλον θα συμφωνούν σε όλα. Τους αρέσει η διασκέδαση, η κοινωνική ζωή, τα ταξίδια. Στον έρωτα και οι δυο είναι θερμοί και κανείς από τους δυο δε ζηλεύει. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξουν είναι τα χρήματα, καθώς και στους δυο αρέσει να τα ξοδεύουν.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Ο Καρκίνος δυσκολεύεται με τη ελεύθερη φύση του Ζυγού. Μετά από κάποιο καβγά μπορεί να μη μιλιούνται για μέρες. Γενικά, λειτουργούν σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα. Ο Καρκίνος βλέπει την αγάπη συναισθηματικά, ενώ ο Ζυγός αναζητά πνευματική ένωση. Ο Ζυγός βαριέται τις "μελαγχολίες" του Καρκίνου. Ο Καρκίνος νιώθει ανασφάλεια λόγω της "αδιαφορίας" του Ζυγού και των επιπόλαιων συναισθημάτων του. Ο Καρκίνος παραείναι ιδιόρρυθμος και κτητικός για το Ζυγό. Και στους δύο αρέσει να έχουν ένα όμορφο σπίτι, ο Ζυγός, όμως, θέλει και πάρτι, άλλα άτομα και εξωτερική διασκέδαση...
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

 


Και στους δυο αρέσει η πλούσια ζωή, η κολακεία και οι τέχνες. Ο Λέων ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σωματική πλευρά του έρωτα από ό,τι ο Ζυγός. Ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος και αυτό το εκμεταλλεύεται ο Λέων, παίρνοντας τα ηνία στο χέρι του. Και οι δυο είναι πολυδάπανοι και τους αρέσει να διαπρέπουν σε κάποιο τομέα. Και οι δυο προσπαθούν να ξεπεράσουν τον άλλο ώστε να τραβήξουν την προσοχή. Στον έρωτα, ο Λέων είναι ο αρχηγός κι αυτό σίγουρα αρέσει στο Ζυγό.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

 


Μάλλον θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς ο Ζυγός δε δέχεται εύκολα την κριτική του Παρθένου. Ο Παρθένος ασχολείται με τη λεπτομέρεια ενώ ο Ζυγός είναι πιο "χαλαρός". Στο Ζυγό αρέσει να βγαίνει έξω, να ξοδεύει χρήματα και να είναι στο κέντρο της προσοχής όλων. Ο Παρθένος, όμως, κριτικάρει το Ζυγό και τον κάνει να νιώθει ανεπιθύμητο. Ο Ζυγός μπορεί να "ξυπνήσει" τον κρυμμένο αισθησιασμό του Παρθένου, όμως, οι διαφορές μεταξύ τους είναι πάρα πολλές. Ο Παρθένος προσπαθεί να συγκρατήσει τον εξωστρεφή Ζυγό. Ο Παρθένος είναι επιφυλακτικός και πρακτικός κι ο Ζυγός το εκλαμβάνει αυτό ως προσωπική απόρριψη...Πολύ δύσκολο να τα βρουν, μάλλον θα ψάξουν για κάτι άλλο...
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

 


Ο επίγειος παράδεισος! Αρκεί να μην έχουν αρνητικές επιρροές από τους ωροσκόπους τους. Έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά, είναι το ίδιο εκδηλωτικοί, ζωηροί, ζεστοί, κοινωνικοί, τους αρέσουν τα όμορφα πράγματα κι απολαμβάνουν το να ικανοποιούν ο ένας τον άλλο, ερωτικά αλλά και γενικά. 
Ένα τους πρόβλημα μπορεί να είναι η άρνησή τους να δουν την πραγματικότητα. Όταν μαλώνουν μπορεί να αφήνουν άλυτα κάποια θέματα γιατί και οι δυο αποφεύγουν τη σύγκρουση. Αν αυτό τώρα είναι κακό...τι να πουν κάποιοι άλλοι...
Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Αρκεί να προσέχουν να μη βαρεθούν. Για να μη γίνει αυτό ας ψάξουν να βρουν εξωτερικά ερεθίσματα κατά καιρούς.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

 


Υπάρχει αρκετή συμπάθεια και έλξη μεταξύ των δυο. Ο Σκορπιός είναι ο κυρίαρχος στη σχέση αυτή. Ο Ζυγός θαυμάζει τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού, ιδιαίτερα το ερωτικό του πάθος. 
Ο Σκορπιός είναι κτητικός και προσπαθεί να ελέγχει το σύντροφό του. Αυτό μπορεί να κάνει το Ζυγό να νιώσει περιορισμένος. Ο "φλερτάκιας" Ζυγός μπορεί να εξοργίσει τον πιστό Σκορπιό. 
Η σχέση μπορεί να "δουλέψει" με κάποια προσπάθεια απ' την πλευρά του Ζυγού, όπως το να μη πληγώσει την υπερηφάνεια του Σκορπιού.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

 


Η στάση του Τοξότη απέναντι στη ζωή μπορεί να είναι υπερβολική για το Ζυγό. Ωστόσο, είναι μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει στο γάμο. Ο Ζυγός θα έχει όλη τη δράση που χρειάζεται με τον Τοξότη. Ο ελεύθερος, όμως, Τοξότης θα δυσκολευτεί να δεθεί, όσο ο Ζυγός. Τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς όσο θα το ήθελε ο Ζυγός. 
Κατά τα άλλα θα μπορούσαν να γίνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Ο Ζυγός γοητεύεται απ' την τάση του Τοξότη για περιπέτεια κι ο Τοξότης έλκεται απ' τη γεμάτη συναίσθημα γοητεία του Ζυγού. Και οι δυο είναι ρομαντικοί (ο Ζυγός περισσότερο). Ο γοητευτικός και έξυπνος Ζυγός ξέρει να διεγείρει την πνευματικότητα του Σκορπιού. Εάν μείνουν μαζί, θα έχουν μια ανάλαφρη, διασκεδαστική σχέση.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

 


Επιφανειακά φαίνεται οι δυο τους να μην ταιριάζουν. Όμως ο Αιγόκερως έλκεται απ' το Ζυγό. Ο Ζυγός, απ' την άλλη έλκεται απ' τη σεξουαλικότητα του Αιγόκερου. Εάν ο Ζυγός δε βαρεθεί τη σταθερή τάση του Αιγόκερου, οι δυο τους μπορεί και να παντρευτούν. Ο Ζυγός χρειάζεται να του δίνουν αρκετή προσοχή και να τον κολακεύουν, ο Αιγόκερως, όμως, δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του. Ο ευαίσθητος Ζυγός δε θα βρει στον ρεαλιστή, υλιστή Αιγόκερο την κατανόηση που χρειάζεται. Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, ο Αιγόκερως μοναχικός. Για να "δουλέψει" η σχέση χρειάζεται προσπάθεια. Ειδικά, απ' την πλευρά του Αιγόκερου, ο οποίος πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο.
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

 


Καλή σχέση τόσο για φιλία όσο και για γάμο. Και οι δυο αγαπούν το ωραίο, την κοινωνία και τους ανθρώπους. Ο αναποφάσιστος Ζυγός θαυμάζει την αποφασιστικότητα του Υδροχόου. Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει αφορά την απρόβλεπτη φύση του Υδροχόου, είναι ότι ο Υδροχόος κάποιες στιγμές επιζητά την απομόνωση. Στην περίπτωση αυτή το καλύτερο είναι να τον αφήσει κανείς να απομονωθεί. Σύντομα θα επανέλθει αρκεί ο Ζυγός να μην επιμένει να του ζητάει εξηγήσεις. 
Μια άλλη διαφορά τους είναι ότι ο Ζυγός είναι καλός στη σχέση μεταξύ δύο, ο Υδροχόος αγαπάει όλο τον υπόλοιπο κόσμο...
 


ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ

 


Μεταξύ τους υπάρχει αρχική έλξη, γιατί και οι δυο είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, σπάνια όμως κρατάει. Οι πιο "ιδιωτικοί" Ιχθείς νιώθουν άσχημα και ζηλεύουν με τις κοινωνικές σχέσεις του Ζυγού. Το βασικό κοινό τους είναι η αγάπη για την τέχνη και το ωραίο. Από εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαφορές. Οι Ιχθείς χρειάζονται διαρκή προσοχή, επιβεβαίωση, πράγματα που ο Ζυγός θεωρεί περιοριστικά. Όταν ο Ζυγός συναναστρέφεται με πολύ κόσμο και διασκεδάζει, οι Ιχθείς νιώθουν παραμελημένοι. Στον έρωτα, επίσης, ο Ζυγός έχει πάντα το επάνω χέρι, πράγμα που μακροχρόνια θα το βαρεθεί.
 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved