Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Δίδυμοι>Σχέσεις    
Οι σχέσεις των Διδύμων  με τα άλλα ζώδια

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΚΡΙΟ

 


Μια σχέση που μπορεί να περιλαμβάνει πολλές λογομαχίες, κυρίως λόγω διαφορών σχετικά με τη σεξουαλική ζωή. Οι Δίδυμοι, καθώς ελέγχονται από τον Ερμή, δίνουν μεγάλη σημασία στο πνευματικό μέρος του έρωτα, ενώ ο Κριός είναι κυρίως συναισθηματικός. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί υπερβολικό για τους Διδύμους. Οι Δίδυμοι εκτιμούν την πνευματική προσέγγιση προς την τελειότητα, ενώ ο Κριός με τη γνωστή του ανυπομονησία μπορεί και να νιώσει απογοήτευση και να ψάξει για πιο...εύκολο σύντροφο. 
Δεν είναι, λοιπόν, και ο τέλειος συνδυασμός αλλά μπορεί να "δουλέψει" με προσπάθεια και κατανόηση. Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι μπορούν να προσφέρουν στον Κριό τη δόση ρεαλισμού που του χρειάζεται.
Σίγουρα, πάντως, δε θα βαρεθούν γιατί και στους δύο αρέσει να μιλούν πολύ (καμιά φορά γίνεται αγώνας όπου νικητές βγαίνουν οι Δίδυμοι). Ακόμη, οι Δίδυμοι δεν αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αναγνώριση της "αρχηγίας" του Κριού. Οι δυο τους έχουν αρκετά καλή επικοινωνία. Ο Κριός είναι δυναμικός και έξυπνος, οι Δίδυμοι εύστροφοι και εφευρετικοί.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

 


Οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικό ταμπεραμέντο: Ο Ταύρος σταθερός στις απόψεις, αντιστεκόμενος στις αλλαγές. Οι Δίδυμοι "φευγάτοι", ανήσυχοι. Αρχικά μπορεί να θεωρήσουν ο ένας τον άλλο ελκυστικό, ακριβώς λόγω αυτών των διαφορών. Στους Διδύμους αρέσει το πάθος του Ταύρου. Με τον καιρό, όμως, η ανάγκη του Ταύρου για σταθερότητα και ασφάλεια δεν ικανοποιείται από τους ασταθείς Διδύμους. Από την άλλη, η μεγάλη ερωτική επιθυμία του Ταύρου μπορεί να υπερισχύσει του δισταγμού των Διδύμων. Ο Ταύρος παραείναι της "συνήθειας" και δε θα μπορέσει να τα πάει καλά με τη διαρκή επιθυμία των Διδύμων για αλλαγή. Απ' την άλλη, οι απαιτήσεις του Ταύρου είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν από τους Διδύμους.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

 


Μια καλή σχέση, καθώς ο ένας θα καταλαβαίνει την ευμετάβλητη φύση του άλλου. Οι απαιτήσεις στον ερωτικό τομέα είναι κοινές. Η σχέση αυτή έχει πολύ καλές προϋποθέσεις να γίνει υπέροχη. Η ροπή των Διδύμων προς την αλλαγή θα κρατάει αυτή τη σχέση πολύ ζωηρή. Οι συζητήσεις τους είναι πολύ έντονες, η ζωή τους ανήσυχη και πάντα σε διαρκή μεταβολή (ούτως ή άλλως αυτή είναι η φύση των Διδύμων). Δε θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλο. Οι ρυθμοί τους είναι έξαλλοι, δε θα τους ενδιέφεραν άλλωστε οι αργοί ρυθμοί.
Θα έχουν μαζί πολλούς φίλους και θα κάνουν απίστευτα πάρτι. Στον έρωτα θα διασκεδάζουν και θα παίζουν. Η σχέση, όμως, πιθανόν να είναι επιφανειακή, ασταθής και ανήσυχη. Γενικά, ένας Δίδυμος είναι αρκετά καλός για έναν Δίδυμο.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Ο "σπιτόγατος" Καρκίνος θα δυσκολευτεί με του Διδύμους του "clubbing". Ενώ οι Δίδυμοι είναι σε διαρκή "ετοιμότητα" για αλλαγή, ο Καρκίνος θα ήταν ικανοποιημένος με έναν "σπιτικό" και "νοικοκυρεμένο" σύντροφο. Από την άλλη, η κακοκεφιά του Καρκίνου μπορεί να δυσκολέψει τους Διδύμους. Καλύτερη, σχετικά, θα ήταν η σχέση εάν η γυναίκα είναι Δίδυμος και ο άντρας Καρκίνος, ειδικά εάν υπάρχουν και παιδιά, οπότε η γυναίκα Δίδυμος θα είναι αρκετά απασχολημένη με τα παιδιά. Η τάση των Διδύμων να "παίζουν" στον έρωτα μπορεί να πληγώσει τον υπερευαίσθητο Καρκίνο. 
Ο Καρκίνος καθοδηγείται από τα συναισθήματα και γενικά προτιμά τη σταθερότητα. Η αδιάκοπη κινητικότητα των Διδύμων θα προκαλεί διαρκώς ανησυχίες στον Καρκίνο.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΛΕΩΝ

 


Τη στιγμή που ο Λέων αγαπά με την καρδιά, οι Δίδυμοι αγαπούν με το νου. Γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Επιφανειακά υπάρχει μια αμοιβαία έλξη. Και στους δυο αρέσει η χλιδή και η κολακεία. Γρήγορα, όμως, θα συγκρουστούν και οι Δίδυμοι θα κατηγορήσουν το Λέων για την υπερβολικά υλιστική προσωπικότητά του. Η σχέση αυτή θα μπορούσε μόνο να "δουλέψει" αν ο Λέων αναγνώριζε ότι οι Δίδυμοι δε θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους, να τους δίνουν την προσοχή που θέλουν. Από την άλλη οι Δίδυμοι θα πρέπει να καταλάβουν την επιθυμία του Λέοντα να κυριαρχήσει στον κόσμο... Αν επιτευχθεί αυτό μπορεί να περάσουν αρκετές διασκεδαστικές στιγμές. Και στους δυο αρέσει το γέλιο και στον έρωτα τα βρίσκουν αρκετά καλά.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

 


Δεν είναι δα και ο επίγειος παράδεισος...Οι Δίδυμοι είναι υπολογιστές και αναλυτικοί - ο Παρθένος κριτικός και απαιτητικός. Η διαρκής αναζήτηση της αλλαγής από τους Διδύμους θα προκαλέσει δυσκολίες στο ρεαλιστή Παρθένο. Ένα κοινό σημείο είναι η εκτίμηση και των δυο για τα καλά ρούχα και η κοινή επιθυμία για φίλους και γνωστούς που ασχολούνται με την τέχνη και τη διανόηση. Επίσης, έχουν και οι δυο μια πνευματική αντιμετώπιση της ζωής. 
Ο Παρθένος θεωρεί τους Διδύμους ανώριμους, οι Δίδυμοι θεωρούν τον Παρθένο βαρετό...Μάλλον δύσκολα τα πράγματα, για μακροχρόνια.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΖΥΓΟ

 


Μια καλή σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη συνύπαρξη. Έχουν αρκετά κοινά και αρκετές διαφορές για να μείνουν μαζί και να έχουν μια ιδανική σχέση. Και στους δυο αρέσουν οι αλλαγές των ενδιαφερόντων. Ο Ζυγός θα κατανοήσει και τις δύο πλευρές των Διδύμων. Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται και ο ένας βγάζει στον άλλο τον καλό του εαυτό. 
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι επιθετικός και μάλλον θα συμφωνούν σε όλα. Τους αρέσει η διασκέδαση, η κοινωνική ζωή, τα ταξίδια. Στον έρωτα και οι δυο είναι θερμοί και κανείς από τους δυο δε ζηλεύει. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξουν είναι τα χρήματα, καθώς και στους δυο αρέσει να τα ξοδεύουν.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

 


Με το Σκορπιό οι Δίδυμοι θα βρουν το μάστορά τους. Η φαντασία των Διδύμων και ο δυναμισμός του Σκορπιού θα έκαναν το τέλειο ζευγάρι...αρκεί να ταίριαζαν. Πνευματικά πιθανόν να ταιριάσουν μεταξύ τους. Ερωτικά, όμως, οι Δίδυμοι είναι "μέτριοι" για τις απαιτήσεις του Σκορπιού. Η επιθυμία των Διδύμων για ελευθερία θα συγκρουστεί με τη ζήλια και την κτητικότητα του Σκορπιού. Ακόμη,  ο Σκορπιός είναι αισθησιακός, γεμάτος πάθος και άκαμπτος, ενώ οι Δίδυμοι είναι ασταθείς, "φευγάτοι" και επιπόλαιοι. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, ο Σκορπιός πιο μοναχικός. Αρκετά δύσκολα, λοιπόν...
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

 


Δύο ζώδια με κοινό σκοπό: την ελευθερία και τη δράση. Συνήθως ταιριάζουν γιατί και οι δυο είναι ειλικρινείς και παραχωρούν αρκετές ελευθερίες ο ένας στον άλλο. Φαίνεται να έλκονται μεταξύ τους με δύναμη μαγνητική. Και στους δυο αρέσουν τα πνευματικά χαρακτηριστικά του άλλου και έχουν μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων. Ο Τοξότης είναι περισσότερο "διανοούμενος", οι Δίδυμοι περισσότερο κοινωνικοί. Και οι δυο είναι ανήσυχοι και φιλόνικοι, και λατρεύουν την ελευθερία. Πιθανόν να απογοητευτούν ερωτικά, καθώς κανείς τους δεν είναι πολύ εκδηλωτικός. Εάν χωρίσουν θα είναι περισσότερο λόγω της επιθυμίας τους για αλλαγή. 
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

 


Το ελεύθερο και ανέμελο στυλάκι των Διδύμων έρχεται σε αντίθεση με τον τυπικό, σταθερό και συντηρητικό Αιγόκερο. Ο Αιγόκερος θα ανησυχεί για την ασφάλεια, ενώ οι Δίδυμοι θα παραπονιούνται για την έλλειψη ελευθερίας. Η ανάγκη των Διδύμων για νέα ερεθίσματα απειλεί την ασφάλεια του Αιγόκερου. Η εγκράτεια του Αιγόκερου λειτουργεί σαν πυροσβέστης για τους Διδύμους (τους "γειώνει"). Το μόνο καλό είναι ότι οι Δίδυμοι μπορεί να συμβάλλουν στη "βελτίωση" του αισθησιασμού του Αιγόκερου.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

 


Οι τρυφερές και ανθρωπιστικές απόψεις του Υδροχόου θα βρουν αναγνώριση από τους Διδύμους. Ο απρόβλεπτος Υδροχόος είναι ό,τι καλύτερο για τους Διδύμους. Θα υπάρχει αρκετή ποικιλία και εναλλαγή που τόσο έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι. Και στους δυο αρέσουν τα νέα πράγματα, τα ταξίδια, η γνωριμία με νέους ανθρώπους. Στον Υδροχόο αρέσει η εξυπνάδα και η διάθεση των Διδύμων. Όταν οι Δίδυμοι είναι ασταθείς και ασυνεπείς ο Υδροχόος δείχνει κατανόηση. Εάν χωρίσουν πιθανότατα θα μείνουν φίλοι. Στο γάμο είναι δυο αφοσιωμένοι σύντροφοι παρά παθιασμένοι εραστές.
Ενα σημείο που θα έπρεπε να προσέξουν οι Δίδυμοι είναι ότι ο Υδροχόος θα χρειαστεί κάποιες στιγμές με τον εαυτό του. 
 


ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ

 


Οι δυο έχουν πολύ πάθος. Οι πιο συναισθηματικοί Ιχθείς, όμως, εύκολα μπορεί να πληγωθούν από τους απερίσκεπτους Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι ζαβολιάρηδες και παιχνιδιάρηδες, ενώ οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και τα παίρνουν κατάκαρδα. Και οι δυο εξασκούν την απάτη: οι Δίδυμοι υποκρίνονται, οι Ιχθείς δεν ασχολούνται με την πραγματικότητα. Οι Δίδυμοι θέλουν ελευθερία, οι Ιχθείς ατελείωτη λατρεία. Έτσι, οι Ιχθείς αισθάνονται ανασφαλείς με τους Διδύμους. Αν προσπαθήσουν να τους "δεσμεύσουν", οι Δίδυμοι θα νιώσουν ασφυκτικά και τελικά...θα φύγουν.
 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved