Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Αιγόκερως>Σχέσεις    
Οι σχέσεις του Αιγόκερου με τα άλλα ζώδια

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

 


Η διάθεση του Κριού για πρωτοτυπία και πειραματισμό δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική για τον συντηρητικό Αιγόκερο. Ο Κριός είναι φλογερός, ανήσυχος και παρορμητικός, ενώ ο Αιγόκερως είναι οργανωμένος, σταθερός και πρακτικός. Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη άσκησης εξουσίας, όπως και ο Κριός. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν και σε σχέση με τα χρήματα: Ο Κριός είναι πολυδάπανος ενώ ο Αιγόκερως προσεκτικός στα έξοδα. Ο Αιγόκερως πιθανόν να βρει ικανοποίηση από τον Κριό στον ερωτικό τομέα και ο Κριός με τον καιρό μπορεί να εκτιμήσει τη δύναμη και την αντοχή του Αιγόκερου.
Ο φλογερός Κριός από τη μία - ο προσγειωμένος και προσεκτικός Αιγόκερως από την άλλη. Στον Κριό αρέσει η δράση ενώ ο Αιγόκερως προτιμάει να σχεδιάζει και να περιμένει. Είναι μια σχέση με πολύ λίγες ελπίδες.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

 


Ένας πολύ καλός συνδυασμός δύο γήινων ζωδίων. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση των προσωπικοτήτων τους. Συναισθηματικά, επίσης, ταιριάζουν πολύ. Και οι δυο χρειάζονται λίγο "ανέβασμα" και ενθάρρυνση και μάλλον ο Ταύρος αναλαμβάνει την καθοδήγηση ως προς αυτό. Ακόμη, και οι δυο είναι πρακτικοί και υπεύθυνοι και έχουν την κοινή επιθυμία για την επιτυχία και τα υλικά πράγματα. Τα "πάθη" και των δύο είναι απλά, αλλά σίγουρα στον ερωτικό τομέα και οι δυο θα είναι ικανοποιημένοι. 
Ο Αιγόκερως είναι λίγο περισσότερο μυστικοπαθής για τον Ταύρο, αλλά...αφού του είναι πιστός δεν τον πειράζει πολύ. Είναι μια σχέση αρκετά ταιριαστή, καθώς και οι δυο θα έχουν κοινούς φίλους, κοινό στόχο την επιτυχία και τα χρήματα. Μια σχέση πολλά υποσχόμενη.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

 


Το ελεύθερο και ανέμελο στυλάκι των Διδύμων έρχεται σε αντίθεση με τον τυπικό, σταθερό και συντηρητικό Αιγόκερο. Ο Αιγόκερος θα ανησυχεί για την ασφάλεια, ενώ οι Δίδυμοι θα παραπονιούνται για την έλλειψη ελευθερίας. Η ανάγκη των Διδύμων για νέα ερεθίσματα απειλεί την ασφάλεια του Αιγόκερου. Η εγκράτεια του Αιγόκερου λειτουργεί σαν πυροσβέστης για τους Διδύμους (τους "γειώνει"). Το μόνο καλό είναι ότι οι Δίδυμοι μπορεί να συμβάλλουν στη "βελτίωση" του αισθησιασμού του Αιγόκερου. 
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Τα δύο ζώδια είναι αντίθετα στο ζωδιακό κύκλο, ωστόσο έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Αρχικά, υπάρχει έντονη ερωτική έλξη μεταξύ τους. Εάν ξεπεράσουν τις διαφορές των χαρακτήρων τους μπορούν να κάνουν έναν πολύ ταιριαστό συνδυασμό. Ο Αιγόκερως που ενδιαφέρεται πολύ για την καριέρα του, δεν έχει βέβαια πολύ χρόνο να δώσει στον Καρκίνο την προσοχή που χρειάζεται. Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός, ευαίσθητος και συναισθηματικός ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο απότομος, επιφυλακτικός, κυριαρχικός. Ο Καρκίνος συχνά εκλαμβάνει την επιφυλακτικότητα του Αιγόκερου ως προσωπική προσβολή. 
Ο Αιγόκερως λατρεύει τη γεμάτη κατανόηση, συμπαθητική φύση του Καρκίνου. Στον Καρκίνο αρέσει η επιτυχία και η ασφάλεια που επιδιώκει ο Αιγόκερως. Γενικά, πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη σχέση με τα καλά και τα κακά της...
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

 


Ο Λέων μπορεί να βαρεθεί τους αργούς ρυθμούς του Αιγόκερου. Ο Λέων συγχωρεί και ξεχνάει. Ο Αιγόκερως δύσκολα ξεχνάει. Στη σχέση αυτή δεν υπάρχει καλή επικοινωνία και κατανόηση. Ειδικά στον ερωτικό τομέα. Ο Αιγόκερως κινείται καχύποπτα, ενώ ο Λέων δίνεται χωρίς σκέψη. Στο Λέων αρέσει η αίγλη και η γοητεία, πράγμα που δεν μπορεί να του δώσει ο Αιγόκερως. Ο Λέων πιθανόν να θεωρήσει τον Αιγόκερο φειδωλό στο συναίσθημα, γιατί ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός και λιγότερο εκδηλωτικός. Πολλά τα προβλήματα και έλλειψη επικοινωνίας, λοιπόν. Εάν επικοινωνήσουν, απλά θα καταλάβουν ότι ο ένας δεν κάνει για τον άλλο...
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

 


Οι δυο τους μοιράζονται αρκετά κοινά. Και οι δυο ασχολούνται με τη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα ένα μέρος των διαφωνιών να εξοστρακίζεται. Μπορούν να βρουν έναν καλό φίλο ο ένας στον άλλο, όταν δεν τους καταλαβαίνει ο υπόλοιπος κόσμος. Η φιλοδοξία του Αιγόκερου ταιριάζει με την τελειομανία του Παρθένου. Και οι δυο είναι σταθεροί, πειθαρχημένοι, κι έχουν κοινή αίσθηση του στόχου. Λατρεύουν ο ένας τον άλλο και θέλουν να ικανοποιούν τις ανάγκες τους αμοιβαία. Και οι δυο θέλουν σεβασμό και αποδοχή κι αυτό, επίσης,  το παρέχουν ο ένας στον άλλο. Το μόνο που θα τους λείπει είναι ο ρομαντισμός, καθώς και οι δυο είναι φειδωλοί στην έκφραση συναισθημάτων.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

 


Επιφανειακά φαίνεται οι δυο τους να μην ταιριάζουν. Όμως ο Αιγόκερως έλκεται απ' το Ζυγό. Ο Ζυγός, απ' την άλλη έλκεται απ' τη σεξουαλικότητα του Αιγόκερου. Εάν ο Ζυγός δε βαρεθεί τη σταθερή τάση του Αιγόκερου, οι δυο τους μπορεί και να παντρευτούν. Ο Ζυγός χρειάζεται να του δίνουν αρκετή προσοχή και να τον κολακεύουν, ο Αιγόκερως, όμως, δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του. Ο ευαίσθητος Ζυγός δε θα βρει στον ρεαλιστή, υλιστή Αιγόκερο την κατανόηση που χρειάζεται. Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, ο Αιγόκερως μοναχικός. Για να "δουλέψει" η σχέση χρειάζεται προσπάθεια. Ειδικά, απ' την πλευρά του Αιγόκερου, ο οποίος πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

 


Τα πάθη του Σκορπιού βρίσκουν φιλόξενο λιμάνι στον Αιγόκερο. Τα ασταθή συναισθήματα του Σκορπιού φαίνεται να βοηθούν στο άνοιγμα του Αιγόκερου και στην εκδήλωση των δικών του συναισθημάτων. Στον Αιγόκερο αρέσει ακόμη και η ζήλια του Σκορπιού, γιατί αυτό τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Και οι δυο είναι φιλόδοξοι, αποφασισμένοι, υπεύθυνοι.
Βέβαια, έχουν και τα αρνητικά τους. Όταν πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και τους δυο, ο Αιγόκερως θέλει να πει την τελευταία λέξη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος της σχέσης βρίσκεται στο ότι και οι δυο είναι πεισματάρηδες.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

 


Αν δε "συμμαζευτεί" ο Τοξότης λιγάκι, πολύ λίγες είναι οι ελπίδες γι' αυτή τη σχέση. Ακόμη, οι χαρακτήρες τους είναι πολύ διαφορετικοί: ο ένας αισιόδοξος, ο άλλος απαισιόδοξος. Οι απαιτήσεις του Αιγόκερου δεν μπορούν να ικανοποιηθούν απ' τη φευγάτη προσέγγιση της αγάπης απ' τον Τοξότη. Και οι δυο είναι φιλόδοξοι αλλά διαφέρουν στον τρόπο προσέγγισης των στόχων τους. Ο Αιγόκερως θέλει να κατακτήσει την κορυφή σκαρφαλώνοντας ενώ ο Τοξότης πετώντας επάνω απ' την κορυφή... Η αθυροστομία του Τοξότη μπορεί να πληγώσει τον Αιγόκερο. Ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος, μοναχικός, σκυθρωπός. Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, κοινωνικός, υπερβολικός. Καλά θα ήταν να ψάξουν κάτι άλλο...
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

 


Οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά μεταξύ τους και η σχέση μπορεί να είναι μακροχρόνια. Έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες και αξίες. Κάνουν και τα ίδια λάθη. Και οι δυο είναι προσεκτικοί, συγκρατημένοι και τους αρέσει η σκληρή δουλειά και το μάζεμα χρημάτων. Ταιριάζουν ερωτικά, όμως δυσκολεύονται να αφεθούν ο ένας στον άλλο. Ακόμη, η ισχυρογνωμοσύνη και των δυο μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Και οι δυο είναι συντηρητικοί και θα τους λείπουν τα νέα ερεθίσματα. Αν ξεπεράσουν όλα αυτά τα προβλήματα, έχει καλώς. Διαφορετικά καλύτερα να γίνουν φίλοι.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

 


Δύσκολη σχέση. Ο Αιγόκερως θεωρεί τον Υδροχόο υπερβολικά απρόβλεπτο και η απρόσωπη στάση του Υδροχόου κάνει τον Αιγόκερο να νιώθει άβολα. Σύντομα η συμβατική στάση του Αιγόκερου θα εκνευρίσει τον περιπετειώδη Υδροχόο. Ο Υδροχόος πιστεύει στην αυτοέκφραση κι ο Αιγόκερος στην αυτοπειθαρχία. Ο ένας περιπλανώμενος, ο άλλος "σπιτόγατος"...Στον Αιγόκερο δεν αρέσει η υπερβολική σημασία που δίνει ο Υδροχόος στους άλλους ανθρώπους. Στον Υδροχόο δεν αρέσουν οι περιορισμοί. Η σχέση δουλεύει πολύ καλύτερα όταν είναι φιλική.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ

 


Ο Αιγόκερως θα βρει στους Ιχθείς έναν συμπαθητικό σύντροφο με κατανόηση. Η σταθερότητα του Αιγόκερου θα εξισορροπήσει την ονειροπόλο διάθεση των Ιχθύων. Οι Ιχθείς νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά με τον Αιγόκερο. Ερωτικά ταιριάζουν επίσης. Οι Ιχθείς θαυμάζουν τον πρακτικό νου του Αιγόκερου. Με τον καιρό αναπτύσσεται ένα είδος εξάρτησης των Ιχθύων απ' τον Αιγόκερο. Στον Αιγόκερο αρέσει αυτό, καθώς θα νιώθει ότι τον χρειάζονται. Πολύ ταιριαστό ζευγάρι, αρκεί ο Αιγόκερως να δείχνει που και που τα συναισθήματά του.
 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved